Via Pensioenfactory.nl kun je een pensioenvoorstel aanvragen dat exact aansluit op je persoonlijke wensen en fiscale mogelijkheden. Wij bieden ideale PSW-oplossingen voor zowel werknemers in loondienst als voor Directeur/GrootAandeelhouders (DGAís). Of het daarbij nu gaat om het opzetten van een nieuwe pensioenregeling, een aanvullende mogelijkheid naast een bestaande pensioenregeling of het ombouwen van een gehele pensioenvoorziening. Pensioenfactory.nl combineert altijd de kennis van gecertificeerde pensioenadviseurs met een uitstekend onafhankelijk productenaanbod zodat je altijd verzekerd bent van een optimale invulling.

Naast het aanvragen van een nieuwe of aanvullende pensioenvoorziening, kun je ook de offerte die je reeds van een andere aanbieder hebt ontvangen door ons laten checken. Wij gaan vervolgens voor je kijken of wij op basis van dezelfde uitgangspunten een interessantere aanbieding kunnen doen. Zo worden er dus geen appels met peren vergeleken. Tevens kijken wij deskundig naar de fiscaal/juridische aspecten en beoordelen wij de financiŽle haalbaarheid. In de meeste gevallen komen wij vervolgens inderdaad met een interessanter voorstel uit de bus en dat kan natuurlijk veel premie besparen of, indien de premie gelijk moet blijven, hogere eindkapitalen genereren.

Klik op een van de onderstaande buttons om een pensioenvoorstel aan te vragen of een vrijblijvende check uit te laten voeren.